Αίσθηση έχει προκαλέσει η εντυπωσιακή κίνηση του Δήμαρχου Κωνσταντίνου Κουκά, να αναθέσει μια εκ των τεσσάρων αντιδημαρχιών του Δήμου Μυκόνου στην επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Μύκονο» Κωνσταντίνα Σαμψούνη. Πρόκειται για μεγάλη του επιτυχία και την πιστώνεται προσωπικά ο ίδιος. Η ομοφωνία για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου μας είναι δεδομένη. Ωστόσο λίγους μήνες πριν την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών, η Ντίνα Σαμψούνη φαίνεται να απέκλειε κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό άλλωστε προμήνυε και η εως τότε πορεία της στην τοπική αυτοδιοίκηση.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα Σαμψούνη θα είναι Αντιδήμαρχος Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, Ανακύκλωσης και Δημοτικών Εσόδων με σειρά αρμοδιοτήτων τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ

«Εξαργυρώνοντας» έτσι την εμφανή στήριξή της στο πρόσωπο του Δημάρχου Κ.Κουκά καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κατά την οποία εξέπεμπε έναν έντονο αντί-Βερωνικό κλίμα, κυρίως την εβδομάδα της Δεύτερης Κυριακής κατά την οποία η παράταξή της έδωσε κυριολεκτικά «μάχη» τόσο διαδικτυακά όσο και παρασκηνιακά, για να «τελειώσει» τον Χρήστο Βερώνη.

4 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντίνα Σαμψούνη τα τελευταία 4 χρόνια όντας επικεφαλής της Παράταξης «Μύκονος Επόμενη Μέρα» κατέθεσε στην αποκεντρωμένη διοίκηση άνω των 26 προσφυγών στην εναντίον του Κωνσταντίνου Κουκά, φέροντάς τον σε δύσκολη θέση και επηρεάζοντας το χρονοδιάγραμμα ορισμένων προγραμματισμένων έργων στο νησί -σύμφωνα πάντα με τον ίδιο-.

Τον κατηγόρησε για στημένα παιχνίδια, ούτε λίγο ούτε πολύ για ΔΙΑΠΛΟΚΗ,  περιβαντολλογικές καταστροφές, δυσφήμιση της εικόνας του νησιού, σπατάλη, «τρομοκρατία» και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ

Παρ’ όλα αυτά ο Δήμαρχος στάθηκε στο ύψος του, κοίταξε το καλό του νησιού, απέρριψε την στείρα και πολλές φορές εμπαθή αντιπολίτευση και προχώρησε σε μια αναγκαία εκ των πραγμάτων συνεργασία, δεδομένου ότι δεν υπήρχαν περιθώρια άλλης επιλογής. 

Ως εκ τούτου, η κίνηση αυτή έχει έρχεται να επιβεβαιώσει ότι στην πολιτική δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα και ποτέ. Ιδιαιτέρως όταν «μοιράζονται οφίτσια» 

ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ

Ο επικεφαλής της Μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Βερώνης έδωσε το παρών στην Πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαψεύδοντας όλα τα δημοσιεύματα των προηγούμενων εβδομάδων περί παραίτησής του.

Mykonos Times