Το πρόβλημα με τα σκουπίδια και η αδιαφορία των αρμοδίων γι αυτο το άκρως σημαντικό θέμα.

Καταφθάνουν πλέον σχεδόν καθημερινά emails στο Mykonos Times, με φωτογραφίες και καταγγελίες κατοίκων αλλά και τουριστών για την κατάσταση του νησιού. Σκουπίδια και μπάζα παντού.


Μετά τις εκλογές του 2019 δεν άλλαξε τίποτα τελικά στο νησί.


Η ανάληψη καθηκόντων της δημαρχίας από την παράταξη σημερινού Δημάρχου Κων. Κουκά έγινε τον Σεπτέμβριο του 2019 , μετά από την νίκη του στον 2ο γύρο των εκλογών του Ιουνίου έχοντας απέναντι του τον συνδυασμό του Χρήστου Βερώνη που είχε πλειοψηφίσει στον 1ο γύρο. Αφού λοιπόν έλαβε θέση στον Δήμο η παράταξη και ο ίδιος ο Δήμαρχος και όρισε αντιδημάρχους καθαριότητας και ποιότητας ζωής, η κατάσταση παραμένει ακόμα και τώρα το χειμώνα ίδια. Παρόλο όμως, που έχουν μειωθεί οι ορδές τουριστών και επισκεπτών στο νησί, ο τόπος δεν λέει να καθαρίσει.

Πριν τις εκλογές, οι υποσχέσεις ήταν συνεχείς από τον Κ. Κουκά για το ότι θα καθαρίσει το νησί. Τι έγινε όμως μετά την ανάληψη καθηκόντων; Τι κάνει η Δημαρχία; Τι κάνει η Αντιδημαρχία καθαριότητας και ποιότητα ζωής στην οποια πρόεδρος είναι ο ίδιος ο Δήμαρχος;

Το πρόβλημα για τους κατοίκους του νησιού, διογκώνεται συνεχώς παράλληλα πλησιάζει σιγά σιγά η νέα καλοκαιρινή σεζόν , χωρίς να φαίνεται μια αχτίδα «καθαρού» ήλιου στον ορίζοντα.
Διαμένοντες και επισκέπτες αντικρίζουν εκτός του θεάματος, πολλές φορές και τις αποκρουστικές μυρωδιές.

Θα γίνει κάτι μέχρι το καλοκαίρι; Η θα φύγουν πλέον οι κάτοικοι και θα μείνουν τα σκουπίδια με τους τουρίστες;;

Mykonos Times

Δείτε φωτογραφίες της κατάστασης