Τα εύσημα κερδίζουν Δήμος Μυκόνου-πολιτική προστασία-αστυνομικές αρχές για τον τρόπο που αντέδρασαν στο πιθανό κρούσμα στο ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ήταν τελικά τα τεστ για CONVID-2019 στα δύο περιστατικά του πληρώματος του Ε/Γ Θεολόγος και επιβεβαίωσαν άμεσα το ρεπορτάζ μας και την είδηση ,συνεπώς λήγει ο  συναγερμός στο νησί για την ώρα όμως .

Δεν θα σταματήσει όμως η προσπάθεια όλων για το  σπάσιμο της αλυσίδας εξάπλωσης μια προσπάθεια στην οποία παίρνουν άριστα οι τοπικοί φορείς της Μυκόνου και ιδιαίτερα η δημοτική αρχή με μπροστάρη τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά  που εφάρμοσε από την πρώτη στιγμή το πρωτόκολλο και σε συνεργασία με τους φορείς υγείας και την αστυνομία  έκανε τα προβλεπόμενα.

Το σύνθημα είναι σαφές σε όλους ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, φροντίζουμε για την Ατομική μας Υγιεινή, δεν μετακινούμαστε χωρίς  αιτία, πειθαρχούμε στα αυστηρά μέτρα, προκειμένου να φύγουμε γρήγορα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Συγχαρητήρια για την διαχείριση του προβλήματος αξίζουν και στον  Καπετάνιο και την Εταιρεία του Ε/Γ Θεολόγος γιατί έδρασαν άμεσα.