Τις Κυκλάδες επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μαζί με τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής «ψήφισαν» Αιγαίο για να κάνουν Κούλουμα, απολαμβάνοντας ποιοτικές στιγμές μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Οι δυο τους που είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο, ταξίδεψαν το πρωί του Σαββάτου στην Άνδρο. Αφού απόλαυσαν τις ομορφιές και τη γαστρονομία του νησιού, «πετάχτηκαν» και λίγο στη Μύκονο για χαρούν το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα.

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρής μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την απόδρασή τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η παρουσιάστρια που είναι πολύ ερωτευμένη, έχει αποφασίσει αυτή τη φορά να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτός είναι και ο λόγος που δε μιλάει ποτέ για τον σύντροφό της ούτε δημοσιεύει κοινές φωτογραφίες τους στα social media, όπως έκανε στο παρελθόν.

Πριν μερικούς μήνες είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «People» τον λόγο που πήρε αυτή την απόφαση:

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Από εκεί και πέρα, θέλω να προστατέψω αυτό που ζω. Έχω αρχίσει πια να κρατάω πράγματα για τον εαυτό μου. Ωραία η δουλειά, ωραία και η δημοσιότητα κάποιες φορές, αλλά επιθυμώ πια την ιδιωτικότητά μου. Γιατί στο παρελθόν έχω κάνει πολλά λάθη. Διαβάζω παλαιότερες συνεντεύξεις μου και σκέφτομαι «Θεέ μου, τι μπούρδες έχω πει;». Έδινα βαρύγδουπους τίτλους για ανθρώπους που δεν υπάρχουν πια στη ζωή μου και αναρωτιέμαι «Γιατί ήμουν τόσο αφελής;». Δε θα μπω ξανά σε αυτήν τη διαδικασία, ωρίμασα.Την προσωπική μου ζωή θα προσπαθήσω να την κρατήσω εκτός και τα λάθη του παρελθόντος τα αφήνω πίσω μου. Πάω για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

O σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου

star.gr