Στο χθεσινό Κοινοτικό συμβούλιο Μυκόνου Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, ήρθε προς ψήφιση η παράταση των αδειών μουσικής για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το συμβούλιο ψήφισε κατα πλειοψηφία ναι για την παράταση.
Το συμβούλιο της κοινότητας Μυκόνου αποτελείται από 7 συμβούλους. Τρεις από την παράταξη του κ. Βερώνη , τρεις από του κ. Κούκα και μία από την παράταξη της κ. Σαμψούνη.

Προεδρεύον της συνεδρίασης ήταν ο Γιώργος Κουσαθανάς (Μάγκας). Κατα πλειοψηφία το συμβούλιο ψήφισε, την παράταση της μουσική, με μόνη μειοψηφούσα, την Ανδριαννή Θεοχάρη.

Η Ανδριαννή Θεοχάρη ανήκει στην παράταξη της κυρίας Σαμψούνη έχοντας πάρει την θέση της Νατάσσας Καμμή, η οποια είχε εκλεγεί στο συμβούλιο της κοινότητας με την την παράταξη της κ. Σαμψούνη. Η Νατάσσα Καμή, δεν παραβρέθηκε σε κανένα συμβούλιο της κοινότητας με τους νέους συμβούλους μετά τις εκλογές του 2019, με αποτέλεσμα να δηλώσει παραίτηση μετά από 7 μήνες.


Η Ανδριαννή Θεοχάρη έχει επανειλημμένως αναφέρει ότι δεν θέλει να δίνεται καμία παράταση στα νυχτερινά μαγαζιά της Μυκόνου , με αποτέλεσμα, να ψηφίζει συνεχώς αρνητικά στις συνεδριάσεις του συμβουλίου με θέματα που ωφελούν τις τοπικές επιχειρήσεις.

Mykonos Times