Αυτό ταιριάζει στην περίπτωση της γνωστής δημοσιογραφικής θεραπαινίδας του κ. Κων. Κουκά, «MykonosVoice»

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατακεραυνώνει την παράταξη της δημοτικής αντιπολίτευσης γιατί απουσίαζε – λέει – από την σύσκεψη που έγινε στην ΚΔΕΠΠΑΜ με την παρουσία του Υπ. Προ. Πο. κ. Χρυσοχοϊδη.

Απύθμενο θράσος και υποκρισία!

Υπενθυμίζουμε οτι πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε την Μύκονο ο Υπ. Τουρισμού κ. Χ. Θεοχάρης, υπήρξε έγκαιρη γνωστοποίηση για τον χώρο και τον χρόνο της σύσκεψης καθώς και πρόσκληση προς την αντιπολίτευση να συμμετέχει.

Η παράταξη «Μύκονος Πρώτη Ξανά» ήταν παρούσα και ο επικεφαλής της, Χρήστος Βερώνης, παρενέβει καταθέτωντας ουσιαστικές προτάσεις καλύπτοντας την αφωνία του Δημάρχου.

Αυτή την φορά ο Δήμαρχος εκτιμώντας ως ενοχλητική την παρουσία της αντιπολίτευσης επέλεξε να πραγματοποιήσει την σύσκεψη υπό συνθήκες «κρυφού σχολειού».

Ουδείς από την αντιπολίτευση γνώριζε τον χώρο και τον χρόνο πραγματοποίησης της συσκέψεως και κανείς δεν τους ενημέρωσε σχετικά, ούτε βεβαίως τους προσκάλεσε.

Απόδειξη, ότι στην σύσκεψη παρεβρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι μόνο απο το συνδυασμό του κ. Κουκά και απο τον συνδυασμό των συνεταίρων του στην πλειοψηφία (αυτοί που την προηγούμενη περίοδο πλαισίωναν την πρώην υπουργό κ. Γεροβασίλη) καθώς και ορισμένοι εκπρόσωποι φορέων που προσκλήθηκαν τηλεφωνικά.

Όλως τυχαίως στην σύσκεψη παραβρέθηκε και δημοσιογράφος της εφημερίδας-φερέφωνο του δημάρχου που συκοφαντεί την αντιπολίτευση.

Είναι απορίας άξιο, το γεγονός οτι ενώ ο υπουργός ζήτησε να αποχωρήσουν τα ΜΜΕ, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος καλυπτόμενος προφανώς από τον Δήμαρχο, παρέμεινε καθόλη την διάρκεια της κλειστής σύσκεψης.

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό οτι ο κ. Κουκάς απέκλεισε συνειδητά και μεθοδευμένα την αντιπολίτευση για να μην ακουστούν αλήθειες που θα τον εξέθεταν στον υπουργό. Και κυρίως θα αποκάλυπταν τις προσωπικές του ευθύνες για τον «εκτροχιασμό» της Μυκόνου.

Mykonos Times