ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μύκονος Πρώτη Ξανά»

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΚΑ.

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες εικόνες στη Μύκονο. Από τη μια η Κυβέρνηση μέσω του αρμόδιου Υπουργού «Προστασίας του Πολίτη» κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέδειξε την αξιοπιστία και τη συνέπεια της υλοποιώντας τη δέσμευση της.

Ιδρύεται στη Μύκονο Αστυνομική Υποδιεύθυνση, η οποία θα στελεχωθεί με περισσότερους από 100 αστυνομικούς, με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πολύμορφης παραβατικότητας που έχει κυριαρχήσει στο νησί τα τελευταία χρόνια.Από την άλλη ο Δήμαρχος εκδηλώνει για μια ακόμη φορά την αλαζονεία του και τα ενοχικά του σύνδρομα, αποκλείοντας την αντιπολίτευση από την συνάντηση με τον Υπουργό.

Συγκεκριμένα δεν ανακοινώνει, ούτε τον χώρο, ούτε τον χρόνο πραγματοποίησης της σύσκεψης και δεν ενημερώνει έστω και τηλεφωνικά τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης, όταν μάλιστα το γραφείο του ενημέρωσε και προκάλεσε συμβούλους του, εκπροσώπους φορέων και δημοσιογράφους.

Προφανώς δεν άντεχε ν’ ακουστούν αλήθειες σχετικά με τις αιτίες που υπέθαλψαν την παρανομία και την αυθαιρεσία στο νησί. Κυρίως δεν τον συνέφερε ν’ ακουστεί η ενοχλητική αλήθεια σχετικά με τη δική του ευθύνη για το «ξεχαρβάλωμα» της Μυκόνου τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να τονιστεί ότι δεν ενοχλεί τόσο η μικροπρέπεια του απέναντι στα πρόσωπα των συμβούλων της αντιπολίτευσης, όσο η αντιθεσμική του συμπεριφορά και η περιφρόνηση απέναντι στην πρώτη σε εκλογική δύναμη Παράταξη και στους Μυκονιάτες που αυτή εκπροσωπεί.

Τα συγχαρητήρια λοιπόν στην Κυβέρνηση για την αποφασιστικότητα της και τη συνέπεια της , ο ψόγος στον κ. Κουκά για την μικροψυχία και την διχαστική νοοτροπία που επέδειξε για μια ακόμη φορά. Ας είναι όμως .

Εμάς μας ενδιαφέρει η Μύκονος και οι Μυκονιάτες να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς.

Ας μείνει ο κ. Κουκάς με τις ανασφάλειες του.


Μύκονος 29/7/2020

«ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ».