Απίστευτες καταγγελίες της «Μύκονος Πρώτη Ξανά» σχετικά με το ΧΥΤΑ και το πάρτυ των χιλιάδων ευρώ (;) με τα σκουπίδια ζητώντας να παρέμβει ΑΜΕΣΑ εισαγγελέας!

Διαβάστε την καταγγελία της παράταξης:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΔΩ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΜΥΚΟΝΙΑΤΩΝ -ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/7/20 ,ΩΡΑ 12.45, Επίσκεψη στο ΧΥΤΑ.

Το έργο που θα έπρεπε να λειτουργεί άψογα και για το οποίο σε 1,5 χρόνο έχουν δοθεί σε εργολάβο 1,2 εκατομμύρια ευρώ και τώρα θέλουν να αναθέσουν απευθείας πάλι σε εργολάβο για 5 μήνες με άλλες 500 χιλ. ευρώ, βρίσκεται στην κατάσταση που δείχνουν οι φωτογραφίες και περιγράφεται ως εξής:

Υπάλληλος του Δήμου κανένας , τα γραφεία ανοιχτά , ο υπολογιστής που ελέγχει και ζυγίζει εκτός λειτουργίας. Τα απορριμματοφόρα πηγαινοέρχονται δίχως να καταμετρούνται ή να ζυγίζονται. Από ένα δωμάτιο με μουσική ξετρυπώνει ο κύριος της φωτογραφίας που δεν είναι υπάλληλος του Δήμου και δεν μιλάει καν ελληνικά.

Πως βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Δήμου ο συγκεκριμένος κύριος ;

Επάνω στο κύτταρο, το μεγάλο μηχάνημα του Δήμου που οδηγεί ιδιώτης ,θάβει ατεμάχιστα και τυχαία ογκώδη αντικείμενα.

Μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία μας ,κατεβαίνει γρήγορα την απότομη κατωφέρεια , πηγαίνει στο πιο κάτω κύτταρο, όπου η κατάσταση είναι απερίγραπτη και αρχίζει να πατάει τα απορρίμματα όπως δείχνει η φωτογραφία… δεχόμενος επίθεση από αγανακτισμένους γλάρους:

Υ.Γ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, φωτογραφία και από το Γιαλό, σήμερα:

Μύκονος 4/7/2020 «ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ»