Ασχολούνται όλοι με την Μύκονο, αλλά παντού στην Ελλάδα γίνονται όργια με τον «συνωστισμό». Παρόλα αυτά, γίνεται μια άδικη επίθεση στα club της Μυκόνου και στο ίδιο το νησί (για λίγα clicks).

Οι δημοσιογράφοι έχουν αντικαταστήσει τα όργανα του Χαρδαλιά και κάθε λίγο και λιγάκι αμολάνε στο διαδίκτυο φωτογραφίες με κόσμο στα club λες και ανακάλυψαν τη λύση του μυστηρίου της ύπαρξης του σύμπαντος. Έτσι είναι όμως όταν έχεις πάρει 20 εκ ευρώ για να υποστηρίζεις την κυβέρνηση σε όλο αυτό το θέμα, που αν ήταν για το γενικό καλό, έπρεπε να προσφαίρεις τις υπηρεσίες σου ως μέσω ενημέρωσης, ΔΩΡΕΑΝ.

Τα club είναι τόπος συνάντησης και διασκέδασης των ανθρώπων. Δεν είναι ούτε νοσοκομεία, ούτε σουπερμάρκετ. Έως και σήμερα δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι εξαιτίας του συνωστισμού στα club εξαπλώνεται ο ιός.

Το Mykonos Times βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων εστίασης και ψυχαγωγίας μιας και η παρουσία τους ομορφαίνει τη καθημερινότητά μας.

Η μεγαλύτερη επανάσταση στη σημερινή Ελλάδα θα συμβεί τη μέρα που θα πετάξουμε από τα μπαλκόνια στους δρόμους τις συσκευές τηλεοράσεων. Αυτό είναι το μεγαλύτερο απελευθερωτικό κίνημα.

Οσο για τα club τώρα οι επιχειρηματίες κάνουν ότι μπορούν για να ανταπεξέλθουν μέσα στο περιβάλλον που περιγράφουμε παραπάνω.

Mykonos Times