ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λόγω της δύσκολης συγκυρίας που περνά η ανθρωπότητα και κατ’ επέκταση και ο τόπος μας εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID- 19 και καθώς η διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι πρωταρχικό μας καθήκον, το Δ.Σ του Π.Α.Κ.Ο. Γ. ΑΞΙΩΤΗΣ αποφάσισε την μετάθεση της συναυλίας ΕΝ ΛΕΥΚΩ με την Νατάσα Μποφίλιου από τις 16/8 στις 29/8 και της συναυλίας ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ με την Μαριάννα Πολυχρονίδη και τον Κων/νο Φάμη από τις 18/8 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.
Παρά το γεγονός ότι τα φεστιβάλ και οι συναυλίες με καθήμενους δεν έχουν απαγορευθεί, θεωρήθηκε προτιμότερο να μετακινηθούν αυτές οι εκδηλώσεις μετά τις 23/8/2020 ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός και συνωστισμός, εναρμονιζόμενοι με τις πρόσφατες κυβερνητικές οδηγίες για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου και την προστασία των κατοίκων του νησιού και επισκεπτών.
Επίσης αποφάσισε την ακύρωση της μουσικής βραδιάς με τους ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΕΣ στις 22/8 στην πλατεία της Άνω Μεράς για τον λόγo ότι έχουν απαγορευτεί εκδηλώσεις σαν αυτή που προσομοιάζουν με πανηγύρι.
Αναμφίβολα ο Πολιτισμός είναι αυτός που μας ενώνει και μας δίνει ελπίδα σε μια δύσκολη συγκυρία. Για τον λόγο αυτό προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μέσα από το Mykonos Art Festival.
Ευχαριστούμε το κοινό για τη συμμετοχή και την έμπρακτη υποστήριξη του σε όλες τις εκδηλώσεις, καθώς και για την υποδειγματική συμπεριφορά που έχει επιδείξει τηρώντας τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.