Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η Δημοτική Παράταξη «Μύκονος – Πρώτη ξανά» συγχαίρει τις Νέες και τους Νέους της Μυκόνου που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχεται να πετύχουν σε όλους τους στόχους τη ζωής τους.
Η επιτυχία τους αυτή αποτελεί η επιβράβευση των κόπων και της προσπάθειας που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια των λυκειακών τους σπουδών και ηθική ανταμοιβή για τους δασκάλους τους και τους γονείς τους, που τους στήριξαν και τους εμψύχωσαν.
Ξεκινούν την ακαδημαϊκή τους πορεία σε μια δύσκολη και δυσάρεστη συγκυρία, την οποία ευχόμαστε να τη διανύσουν παραμένοντας υγιείς και να βγουν από αυτήν έχοντας αποκτήσει τα απαραίτητα εφόδια για μία επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα .
Στα χρόνια της ακαδημαϊκής τους ζωής εκτός από επιστημονική γνώση τους ευχόμαστε να ζήσουν χρήσιμες και ευχάριστες εμπειρίες και να απολαύσουν τα φοιτητικά τους χρόνια.
Η Μύκονος θα τους περιμένει πάντα, να επιστρέψουν, να στήσουν το σπιτικό τους, να εργαστούν, να προκόψουν και να βοηθήσουν το Νησί τους.
Για Όσους φέτος δεν τα κατάφεραν, τους αξίζουν επίσης συγχαρητήρια και τους θυμίζουμε ότι η ζωή είναι μπροστά τους , οι γενικότεροι στόχοι παραμένουν και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια.
Ευχόμαστε σε Όλους υγεία και δύναμη και να έχουν πάντα τη Μύκονο στην καρδιά και στο μυαλό τους.

Για την παράταξη

«Μύκονος Πρώτη Ξανά»

Χρήστος Βερώνης.