Μοιάζει σχεδόν αστεία η ανακοίνωση του υπεύθυνου τεχνικών έργων, Αλέκου Κουκά στο facebook, σχετικά με τις διαγραμμίσεις δρόμων του νησιού.

Θα πούμε φυσικά μπράβο για την πρωτοβουλία όμως υπάρχει ένα αλλά.

Μετά από τόσες χαμένες ψυχές στην άσφαλτο του νησιού ακόμα και φέτος, μιας και το οδικό δίκτυο έχει αφεθεί στην μοίρα του, θυμήθηκε ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος τεχνικών έργων, Αλέκος Κουκάς, να εμφανιστεί και να ανακοινώσει διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο του Πλατύ Γιαλού , και στην συνέχεια στο υπόλοιπο δίκτυο.

Το οδικό δίκτυο εδώ και 5 χρόνια, είναι χωρίς διαγραμμίσεις, χωρίς φωτισμό, η άσφαλτος είναι κατεστραμένη σε πολλά σημεία, το ίδιο και οι κάποιοι τσιμεντόδρομοι, λύματα από το παράνομο δίκτυο τρέχουν στους δρόμους και μαζί με το χώμα, τα οποία κάνουν τους δρόμους σαν πίστα πατινάζ.

Θα σκεφτεί κανείς οτι κάλιο αργά παρα ποτέ!

Είναι δυνατόν να γίνουν διαγραμμίσεις, σχεδόν στα μέσα του Αυγούστου; Που ήταν ο Αντιδήμαρχος Κουκάς από τον Μάιο πριν ξεκινήσει έστω και αυτή η κουτσουρεμένη σεζόν που διέπει το νησί; Είναι δυνατόν να έχει ρίξει όλο το βάρος στην ομάδα του νησιού (ψυχαγωγία) και να έχει αμελήσει παντελώς την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού; Οχι μόνο φέτος, αλλα τα τελευταία 6 χρόνια.

Όμως δεν είναι δυνατόν να σκεφτεί κάποιος «κάλιο αργά παρά ποτέ,» με πάνω απο 20 ανθρώπους νεκρούς στην άσφαλτο του νησιού και εκατοντάδες τραυματίες, εδώ και 6 χρόνια.

Την ανευθυνότητα δεν μπορεί να την υπερκαλύψει καμία παροιμία.

Mykonos Times.