Σε μια άνευ προηγουμένου πρόταση προχώρησε ο Κος Κουκάς μέσα από την σελίδα του.

Πάνω στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι στηρίζει τους επιχειρηματίες της Μυκόνου, ζητά από την Κυβέρνηση να θεσπίσει άκουσον άκουσον περιορισμό 30 ατόμων σε κάθε σπίτι.

Επί της ουσίας ο κάθε Μυκονιάτης που έχει την επιθυμία να κάνει τα γενέθλια του παιδιού του,
να βρεθεί με μερικούς φίλους θα παρακολουθείτε από το drone της αστυνομίας επειδή το ζητάει ο Κος Δήμαρχος.

Και ενώ η πρόθεση της πρότασης μπορεί φαινομενικά να είναι ο περιορισμός των party, αυτή του η πρόταση «παίρνει μπάλα» όλους μας.

H αντίθεση των προτάσεων του όμως βγάζει μάτι!

Eνώ από την μια πλευρά προσπαθεί να δείξει ότι βρίσκεται κοντά στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης, από την άλλη δεν αντιδρά στο παραμικρό για τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης που ζημιώνουν σε μεγάλο βαθμό τα bar και τα εστιατόρια.

Σε αντίθεση με τον Έπαρχο Μυκόνου Στέλιο Μπρίγγο ο οποίος ζήτησε την άμεση κινητοποίηση των τεσσάρων Βουλευτών Κυκλάδων, ούτως ώστε να ανατραπεί η απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί, ο Κουκάς αποδέχτηκε τα νέα μέτρα δίχως καμία αντίσταση.

Το μόνο που ζήτησε ήταν οικονομική βοήθεια προς τους πληττόμενους μέσω διαφόρων προτάσεων.

Οι επιχειρηματίες δεν είναι επαίτες, να δουλέψουν θέλουν τίμια όμορφα όπως έκαναν μέχρι τώρα.

Συνεπώς ο Κος Κουκάς άσχετα αν ζητάει περιορισμό ατόμων στις κατοικίες των Μυκονιατών και των ξένων γενικότερα, δεν αγωνίζεται στο παραμικρό ως Δήμαρχος να ακυρωθεί η απόφαση αυτή.

Την στηρίζει και απλά ζητά οικονομική βοήθεια προς τους πληγέντες.

Να τα έχουμε δηλαδή καλά και με τους επιχειρηματίες αλλά και με την Κυβέρνηση.

Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο!

Μέσα σ’ όλα αυτά και ενώ το νησί μας έχει γίνει στόχος, ο Κος Δήμαρχος «αποκλείει» από την συνάντηση με τον Χρυσοχοϊδη το σύνολο της Μείζονος αντιπολίτευσης και τον Χρήστο Βερώνη, μη ενημερώνοντας τους για την ώρα και το σημείο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το φίλα προσκείμενο στον Κουκά mykonosvoice αμέσως μετά την συνάντηση με τον Κο Χρυσοχοϊδη έβγαλε δημοσίευμα αφήνοντας αιχμές για την απουσία της αντιπολίτευσης.

Δηλαδή «εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι» που λέει και ο σοφός λαός.

Την ώρα που η Μύκονος πρέπει να είναι ενωμένη και οι εκπρόσωποι των Μυκονίατων να μεταφέρουν τις απόψεις των δημοτών στον Υπουργό, ο Κος Κουκάς κινείται μυστικώς.

Mykonos Times

Διαβάστε την ανάρτηση του κ.Κουκά