Πολύ γνωστό beach bar της Μυκόνου δεν πληρώνει τους προμηθευτές του.

Εξαγριωμένος Μυκονιάτης προμηθευτής ψαριών πήγε να ζητήσει τα χρωστούμενα από την διεύθυνση γνωστού μαγαζιού της Μυκόνου  και αφού πρώτα ήρθε στα χέρια, κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Μια απίθανη υπόθεση εκτυλίχτηκε πριν λίγες μέρες στο νησί καθώς ένας ακόμη προμηθευτής γνωστού μαγαζιού του νησιού, από τους πολλούς που βρίσκονται στη σειρά εδώ και καιρό και περιμένουν  να πάρουν τα χρήματα τους, πήγε να ζητήσει τα χρωστούμενα αλλά κατέληξε να έρθει στα χέρια και κατόπιν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Το ποσό που είχε μαζευτεί από την προμήθεια ψαριών στο γνωστό κατάστημα  ήταν αρκετά μεγάλο καθώς ο προμηθευτής είχε κάτι μήνες να πληρωθεί.

Κουβέντα στην κουβέντα και αφού η επιχείρηση δεν πλήρωνε τον ψαρά ,τα αίματα  δεν άργησαν να ανάψουν.

Οι άνθρωποι του μαγαζιού μίλησαν με απαξιωτικό τρόπο στον προμηθευτή ψαρά  και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε σύρραξη με χειροδικίες εκατέρωθεν.

Αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν στο σπίτι του(!), τον Μυκονιάτη ψαρά  λίγη ώρα αργότερα.

Ο άνθρωπος πήγε να πάρει τα χρήματα που του οφείλονταν και στο τέλος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης καθώς ασκήθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν.

Ο ψαράς πάντως προμηθευτής δεν είναι ο μόνος που έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο μαγαζί.

Υπάρχουν  σύμφωνα με πληροφορίες  και άλλοι προμηθευτές και επαγγελματίες του νησιού  που έχουν «φάει» φέσια από το συγκεκριμένο κατάστημα και είναι έτοιμοι να κινηθούν με κάθε τρόπο ώστε να πάρουν τα χρωστούμενα.

mykonosvoice.gr