Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Μύκονος Πρώτη Ξανά»

Ο Δήμαρχος που μέσω Instagram και Facebook υποσχέθηκε στην αρχή της θητείας του να κάνει την Μύκονο Μόντε Κάρλο την κατάντησε “Far West”.


Αντί να συναισθανθεί το μέγεθος των ευθυνών του, μετά τα όσα τραγικά συνέβησαν στο νησί μας τις τελευταίες μέρες, σε μια εκδήλωση πολιτικού ναρκισσισμού, αναρτά ανούσιες φωτογραφίες στο Facebook, με στόχο τον φτηνό εντυπωσιασμό.
Το ίδιο είχε κάνει και στην προηγούμενη θητεία του, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όταν φωτογραφιζόταν με τον προηγούμενο Αρχηγό της Αστυνομίας, και την συνέχεια του υπέβαλε μήνυση!
Υποκρισία και θεατρινισμοί που δεν ωφελούν σε τίποτα το νησί μας.
Η πρόσφατη επίσκεψη στη Μύκονο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, κατά την οποία ο πρώτος σε δύναμη συμβούλων Δημοτικός Συνδυασμός αγνοήθηκε προκλητικά, δεν είχε καμία θετική συνέχεια.

Έτσι, μολονότι το νησί μας είχε φέτος πολύ μικρότερη επισκεψιμότητα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, η εγκληματικότητα και η παρανομία ζουν και βασιλεύουν.
Και απέναντι σ’ αυτή την ζοφερή εικόνα ο Δήμαρχος περί άλλα τυρβάζει.
Αφού άφησε το νησί έρμαιο στις συνέπειες του κορωνοϊού, να συκοφαντείται και να διαπομπεύεται, ασχολήθηκε με τα προσφιλή μικροπολιτικά του παιχνίδια και την εκλογική του πελατεία.

«Έπαιξε» με τις εργολαβίες των σκουπιδιών, ασφαλτόστρωσε τα δρομάκια των κολλητών του και πολλαπλασίασε με γρήγορους ρυθμούς τις μεταδημοτεύσεις. Την ίδια στιγμή το αίσθημα της ανασφάλειας έχει κυριεύσει τους Μυκονιάτες που νιώθουν ξένοι και ανυπεράσπιστοι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Με την υπομονή τους να εξαντλείται ζητούν την λήψη μέτρων για την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους.
Ο Δήμαρχος οφείλει να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες, εδώ και τώρα. Οφείλει επιτέλους να εργασθεί για το νησί του και να προστατεύσει τα συμφέροντα των συμπολιτών του.
Η Μύκονος εκπέμπει SOS.

Μύκονος 23/09/2020

Μυκονος Πρώτη Ξανά